Zoomlion schaarhoogwerker ZS0608DC

Zoomlion hoogwerkers – nieuw merk bij Alp Lift

Zoomlion – nieuw merk bij Alp Lift

De vraag naar energiezuinige hoogwerkers neemt toe. Daarom heeft Alp Lift de kwalitatief hoogwaardige hoogwerkers van Zoomlion toegevoegd aan haar assortiment. Zoomlion is één van de eerste producenten die schaarhoogwerkers aanbiedt met Lithium accu. Ideaal wanneer de hoogwerker intensief wordt gebruikt, je kunt 1.5 keer langer werken met een Lithium accu en de laadtijd is korter in vergelijking met andere accu’s. Op de Lithium accu wordt 5 jaar garantie afgegeven.

Zoomlion hoogwerkers kenmerken zich door de robuuste uitstraling en technische perfectie. Bekijk het aanbod schaarhoogwerkers en knikarmhoogwerkers op onze site. Benieuwd naar de prijs? Vraag dan online een offerte aan.

 

Alp Lift blijft open

Ons dagelijkse leven staat op z’n kop… we ondervinden allemaal de gevolgen van de Corona crisis, zowel thuis als op het werk. We merken dat sommige projecten on hold worden gezet. Maar gelukkig blijven veel bedrijven operationeel en gaat ons werk ook gewoon door. Bij Alp Lift zetten we onze schouders eronder en staan we voor u klaar met verkoop, verhuur en onderhoud & service. Voor de gezondheid van u en onze medewerkers hebben wij wel een aantal extra maatregelen genomen.

Verkoop
Onze Account Managers werken veel vanuit huis. U kunt Mirjam Klijn bereiken op 06-51208495  en Ruben Wegman op 06-20619844.

Verhuur
Ons verhuurteam is aanwezig bij Alp Lift om u te ontvangen als u een huurmachine komt halen. Ook rijden onze chauffeurs door Nederland om hoogwerkers bij u op locatie te brengen. Onze machines worden na gebruik extra schoongemaakt, zodat de volgende klant er weer veilig gebruik van kan maken. Als u naar Alp Lift komt, vragen wij u wel om de nodige afstand te bewaren van de andere aanwezigen. U kunt Alp Lift Verhuur bereiken voor tarieven of een reservering op 030 – 662 11 66 (keuze 2) of via verhuur@alp-lift.nl.

Onderhoud & Service
Onze monteurs werken ook nog steeds en bezoeken u voor onderhoud en service. Geplande afspraken gaan dus gewoon door. Voor hen geldt dat zij geen hand geven en gepaste afstand houden. Wilt u uw afspraak liever verzetten naar een later moment? Neem dan contact op met onze planning via 030 – 662 11 66 (keuze 1) of service@alp-lift.nl

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd en blijven u informeren over de ontwikkelingen bij Alp Lift. Houd ook onze website in de gaten voor het laatste nieuws.

nieuwbouw

Alp Lift verhuisd naar nieuwe locatie

Medio december is Alp Lift verhuisd naar een nieuwe pand, vlakbij het vorige pand. Het nieuwe pand is gebouwd met duurzame technieken, zoals een waterpomp en zonnepanelen. Vanaf de A2, vlak voor de afslag Maarssen/Vleuten, is het pand goed te zien.

nieuwbouw

Alp Lift verhuist eind 2019

In november 2019 zal Alp Lift haar activiteiten zo’n 500 meter verplaatsen naar een nieuw pand. De nieuwbouw van Alp Lift komt op een mooie zichtlocatie vanaf de A2. De werkzaamheden zijn in volle gang. Het resultaat zal een stoer ogend pand zijn voorzien van duurzame technieken, zoals een waterpomp en zonnepanelen.

Nieuwe Alp Lift montagelift – de S400

Een uitgebreide inventarisatie van de wensen en eisen van de huidige gebruikers van onze Alp montageliften, heeft een nieuwe montagelift opgeleverd: de S400. Deze montagelift heeft een hefhoogte van 4 meter en hefcapaciteit van 150 kg.

Montagelift S-400 is de nieuwste montagelift van Alp Lift in de Small serie. De S-400 heeft een compacte ingeschoven hoogte van 1.60 mtr, waardoor deze makkelijk te transporteren is, en een laag eigen gewicht van nog geen 70 kg.

Meer informatie over montagelift S400 vindt u hier. U bent ook welkom in onze showroom om de lift te bekijken en te testen.

Royal Opera House kiest voor Alp Lift

Alp Lift mag al vele befaamde musea en theaters tot haar klantenkring rekenen. Onlangs is daar nog een prachtige naam bijgekomen; het Royal Opera House in London. Vorige week vertrok de bus van Alp Lift daarom door de kanaaltunnel naar hartje London, voor de aflevering van een telescoop hoogwerker bij Royal Opera House op Covent Garden. Een rondleiding in dit mooie operahuis – dat momenteel royaal wordt gerenoveerd – was de kers op de taart van deze leuke dag.
#alpliftinternational #telescoophoogwerker #royaloperahouse#zokomjenogeensergens

Theaterliften nu ook in zwart verkrijgbaar

Op verzoek van meerdere relaties, zijn de theaterliften van Alp Lift nu ook in een zwarte kleur verkrijgbaar.
Onze theaterliften, de Event serie, worden veel gebruikt in theaters en op evenementen. Gelegenheden waar vaak met lichteffecten wordt gewerkt. De aluminium kleurige theaterliften vallen daardoor soms teveel op in het decor. In de zwarte kleur gaat de theaterlift meer op in de omgeving. En het ziet er nog stoer uit ook!

Wilt u meer informatie over onze theaterliften? Klik dan hier.

Website Alp Lift vernieuwd

Het is u misschien al opgevallen… we hebben onze website vernieuwd.
Het ontwerp is opgefrist en we hebben een aantal functionaliteiten toegevoegd waarmee we tegemoet komen aan gebruikerswensen.

Wat is er veranderd?

  • U kunt eenvoudig online een offerte vragen voor één of meerdere producten
  • U kunt online een huurmachine reserveren
  • U kunt online een hulpvraag of storing melden. Daardoor zijn wij voortaan ook in het weekend makkelijker bereikbaar.

Wij zijn benieuwd wat u ervan vindt. Laat het ons gerust weten. Ook als u iets mist.

Bo-rent kiest voor montageliften van Alp Lift

De montageliften van Alp Lift zijn sinds kort ook beschikbaar voor klanten van Bo-rent. Alp Lift is trots dat zij aan Bo-rent heeft mogen leveren. De montageliften die Bo-rent verhuurt zijn bij uitstek geschikt voor het heffen en hooghouden van materieel van maximaal 350 kg. Makkelijk in gebruik en daardoor een ideale hulp voor comfortabel en veilig heffen.

Alp Lift introduceert de XL400, de krachtigste montagelift ooit

De montagelift XL400 is uniek in zijn soort. Deze montagelift combineert compacte afmetingen voor transport met een enorm bereik en een uitzonderlijke hefcapaciteit van maar liefst 650 kg. Een onmisbare krachtpatser bij bijvoorbeeld het plaatsen van zware metalen constructies of het bevestigen van zware installaties op hoogte. Alp Lift is bijzonder trots op haar nieuwste product. De montagelift XL400 is nu verkrijgbaar bij Alp Lift. Klik hier voor meer informatie over onze nieuwste montagelift.