Al 30 jaar kwaliteit op hoog niveau

Alp Lift is al ruim 30 jaar actief in de verkoop en verhuur van hoogwerkers en montageliften. Met onze producten helpen wij bedrijven en instellingen om hun werkzaamheden op hoogte op een veilige en efficiënte manier te doen. Wij leveren aan een zeer uiteenlopende klantenkring; van musea en theaters tot installateurs en bouwbedrijven.

Sinds eind jaren ’80 ontwikkelt en produceert Alp Lift montageliften, theaterliften en luchtliften in eigen beheer. Wij investeren continu in het optimaliseren van deze producten. Dat doen we op basis van gebruikerswensen, maatwerkverzoeken en (internationale) veiligheidsvoorschriften. Daardoor zijn wij voor veel klanten, zowel nationaal als internationaal, de eerste keus. En daar zijn we best trots op.

Eerste Dingli importeur in Europa

In 2007 is Alp Lift de eerste importeur van Dingli hoogwerkers in Europa geworden. Sinds 2017 zijn we daarnaast dealer van EuropeLift en in 2019 is Zoomlion toegevoegd om ons productaanbod verder te completeren. Ook werken wij samen met JLG, Manitou en Genie als wij daarmee in de behoeften van onze klanten kunnen voorzien. Wij willen namelijk graag een bijdrage leveren aan het oplossen van elke behoefte op  (grote) hoogte en daarvoor gaan we ver (en hoog!).

Ons deskundige team staat voor u klaar

Alp Lift is gevestigd in Utrecht, langs de A2 vlak voor de afslag naar Maarssen. Vanuit daar zorgt ons enthousiaste, deskundige team van 20 medewerkerers er elke dag weer voor dat onze klanten de aandacht en service krijgen die ze van ons verwachten. Wij adviseren bij het kiezen van de juiste machine voor de werkzaamheden en we denken mee met uitdagingen waar onze klanten voor staan door maatwerk te ontwikkelen. We leveren elke dag machines af bij koop- en huurklanten, we onderhouden de machines, we leveren nieuwe onderdelen en we staan klaar om gebruikersvragen te beantwoorden.

Jacob Goeman Borgesius is eigenaar van Alp Lift. ‘ In 2016 heb ik Alp Lift overgenomen en zijn we met het bestaande team gaan werken aan het uitbouwen van Alp Lift, met name op de internationale markt. Ik ben trots op de vele gerenommeerde bedrijven – nationaal en internationaal – die we al jaren tot onze klantenkring mogen rekenen en de nieuwe klanten die voor Alp Lift kiezen’ .